Permohonan Anugerah Purina BetterwithPets Dibuka ke Turki

"Nestlé Purina, yang mengembangkan projek untuk menawarkan kehidupan yang lebih selesa dan harmoni bagi haiwan peliharaan dan orang yang berhubungan dekat dengan mereka, juga telah membuka aplikasi penghargaan Betterwithpets ke Turki tahun ini."

Dengan tujuan untuk menyokong dan bekerjasama dengan usahawan sosial dan orang muda, pertandingan untuk BetterwithPets Award, yang diadakan untuk kali kedua tahun ini dengan kerjasama Purina dan Ashoka, dapat diterapkan dengan percubaan percubaan dan inovasi yang telah dilaksanakan dan projek pada peringkat idea.

Permohonan telah mula diterima untuk Anugerah Purina BetterwithPets ke-2, yang dianjurkan oleh Nestlé Purina dengan kerjasama Ashoka, platform keusahawanan sosial pertama dan terbesar di dunia. Organisasi sosial dan komersial, organisasi bukan untung, organisasi dan usahawan muda boleh memohon Purina BetterwithPets Award, yang bertujuan untuk menyokong inisiatif sosial inovatif yang difokuskan untuk memanfaatkan kekuatan positif bersama ikatan antara haiwan peliharaan dan manusia, dengan kedua-dua percubaan percubaan dan projek pada peringkat idea dipraktikkan. Tahun ini, projek dari Turki juga diterima untuk pertandingan ini.

Pemohon akan berpeluang memenangi sejumlah 120,000 anugerah CHF, hingga CHF 100,000 dalam kategori inovasi yang telah dicontohkan dan dilaksanakan, dan hingga 20.000 CHF dalam kategori inovasi pada tahap idea, terutama bagi usahawan muda antara berumur 18 dan 25 tahun. Sebagai tambahan, finalis dalam kategori inovasi yang telah dicontohkan dan dipraktikkan akan berhak untuk berpartisipasi dalam program percepatan, dan finalis dalam kategori inovasi pada tahap ide akan berhak untuk berpartisipasi dalam "co- kajian makmal penciptaan ".

Proses permohonan untuk Anugerah 2020, di mana peserta dari lebih banyak negara di seluruh Eropah, Timur Tengah dan Afrika Utara dapat mengambil bahagian, akan berakhir pada 28 Januari 2020. 10 projek finalis akan dijemput ke Forum Purina BetterwithPets yang akan diadakan di Perancis pada 3-4 Jun 2020, apabila pemenang akan diumumkan.

Bercakap mengenai peraduan ini, Ayça Erkol, Pengurus Besar Nestlé Purina PetCare, berkata: "Dengan Anugerah Purina BetterwithPets, yang diadakan untuk kali kedua tahun ini, EMENA Region, yang telah menandatangani inisiatif inovatif yang dapat memanfaatkan kekuatan ikatan antara haiwan peliharaan dan manusia untuk kepentingan pencinta haiwan dan masyarakat. Eropah, Timur Tengah dan Afrika Utara) usahawan sosial dan minda kreatif muda. Kami mencari cara untuk meningkatkan kesejahteraan haiwan peliharaan dengan memanfaatkan kekuatan ikatan antara manusia dan haiwan, untuk mengembangkan emosi asas manusia seperti kecerdasan emosi dan belas kasihan, untuk mempromosikan kesihatan dan kesejahteraan emosi dan terapi yang meningkatkan penyertaan orang dalam masyarakat.

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found